Najpomembnejša je pot
Poglej celoten video

Tourne je razburljiv, inteligenten avtodom po meri, ki spreminja način dojemanja mobilnosti, potovanj, izletov, kampiranja in veliko več. Celotno Tourne doživetje je oblikovano tako, da vas osvobodi in navdihne, da vas popelje na različne kraje udobno in zanesljivo, v vašem slogu, kamor koli.

 • Zapeljite se kamor koli –
  varno, preprosto, po predpisih

  Na prvi pogled je Tourne kot navaden kombi, vsaj po videzu. To pa zato, ker to tudi je, in to je tisto najboljše - ker je tako praktičen.

 • Kaj se kuha?

  Kuhinja v avtodomih Turne je inteligentna, kompaktna in praktična. Ima ustrezni plinski kuhalnik z dvojnim gorilnikom, hladilnik in umivalnik iz nerjavečega jekla, vse pa je mogoče pokriti s pametno, zložljivo akrilno delovno površino.

 • Bodite na toplem, bodite mobilni

  Sistem ogrevanja je v avtodomih Tourne kombiniran z izolacijo kabine, kar vam zagotavlja, da ostanete na toplem in se počutite udobno ne glede na vreme.

 • Dobro spite,
  veliko spite

  Tourne Dream4 se ponaša z edinstveno, patentirano zasnovo, ki v standardnem avtodomu omogoča spanje do štirih oseb. V nekaj zelo preprostih korakih, ki jih zmore vsakdo, je mogoče v samo nekaj minutah jedilnico preurediti v drugo dvojno posteljo.

Vse lastnosti

Tourne models

Poslednje točke

 • Zgodba Tourne

  Avtodom za vse letne čase

  Tourne je resnično avtodom, oblikovan za uporabo skozi vse leto in kjer koli. Od samega začetka smo ga razvijali v tesnem sodelovanju z izkušenimi skandinavskimi partnerji, ki so prispevali posebno funkcionalno oblikovalsko senzibilnost, pametno tehnologijo in poznavanje zahtevnih podnebnih razmer.

Tournejeva zgodba

Tourne trenutki

Gallery page