Vse lastnosti

Izziv Tourne

Agilen in trpežen

Z avtodomom Tourne se odpeljete kamor koli, kamor je dovoljeno tudi običajnim avtomobilom. Z mnogimi avtodomi ne morete ravno povsod, kamor bi si želeli, medtem ko včasih niti ne bi poskusili zapeljati nekam, čeprav je dovoljeno. Tako je Tourne domač (in zakonsko dovoljen) v prometnih urbanih središčih kakor tudi na stranpoteh. Pozabite na tesne, nerodne ovinke ter počasno prebijanje po sicer prijetnih vijugastih poteh. Uživajte v dolgih ovinkastih cestah, odpeljite se, kamor si želite in kadar si to želite. To je prava prednost avtodoma Tourne.

Ne le, da se z njim lahko zapeljete kamor koli, tudi parkirate ga lahko praktično kjer koli. Pustite ga, kjer je dovoljeno parkirati tudi avtomobilom. Odtis avtodoma Tourne, tako fizičen kot vizualen, je tako skromen, da ne bo nikomur v napoto.

Vse-sezonski avtodom

Pomembno je tudi tisto, česar ne vidite ali celo občutite. Medtem ko vi notri uživate v toploti in udobju, je enako poskrbljeno za pomembne dodatke in funkcije: rezervoar za vodo, rezervoar za odpadke in povezana vodovodna napeljava so izolirani in ogrevani, da nič ne bi zamrznilo, in vsi smo zadovoljni. (Če temperatura pade pod -10 °C, je verjetno čas, da se vrnete domov/da odrinete v toplejše kraje.)

Stranišče in tuš nudita vse funkcije in udobje, tudi drugi umivalnik vedno pride prav.

In izolirana rezervoarja za vodo in odpadke pod vozilom, skupaj z integriranim sistemom ogrevanja, zagotavljata, da nič ne zamrzne, zato vam ni treba skrbeti niti pri temperaturah pod ničlo

 • Dobro spite,
  veliko spite

  Edinstveni sistem avtodoma Tourne Dream4 vam omogoča prilagoditev za prenočitev štirih oseb, in to na pravih posteljah. Zadnja kabina je opremljena z nič kaj skromno in udobno dvojno posteljo. Medtem je mogoče v osrednjem delu kabine dnevni in jedilni prostor hitro preurediti v drugo spalnico s prav tako kakovostnima vzmetnicama za še dva zadovoljno utrujena popotnika.

  Noben drug avtodom te velikosti ne omogoča spanja na štirih pravih posteljah, saj le Tourne uporablja inteligentno zasnovo, ki najbolje izkoristi prostor ter se ponaša z izjemno in prilagodljivo funkcionalnostjo.

 • Več kot odličen razgled

  Okna avtodomov Tourne so poravnana z vozilom (in niso, kot je to običajno, izbočena), zato so okna in vozilo bolj aerodinamična, tiha in bolje izolirana. Še bolje pa je to, da so okna dvojno zastekljena, zato kabina ostaja prijetno hladna, tudi ko zunaj pripeka sonce.

  Strešni okni v zadnjem in osrednjem delu kabine zagotavljata dovolj svežega zraka in svetlobe, kadar si to želite, ter imata snemljiva senčilo in komarnik, ki nadležne žuželke zadrži zunaj. Tretje strešno okno nad kopalnico zagotavlja tudi obilico mehkejše, naravne svetlobe, in to zelo diskretno.

 • Bodite na toplem, bodite na hladnem

  Najprej je večina kabine avtodoma Tourne ovita v kakovostno izolacijo Armaflex, kar zagotavlja dobro izoliranost ter s tem udobje. Pozimi in v hladnejšem okolju je tako v avtodomu zagotovo toplo, v poletnih mesecih pa hladneje kot zunaj.

  V ogrevalni sezoni zahvaljujoč talnemu ogrevanju kabina ostane topla in suha ter v celoti izkoristi najboljši hibridni sistem ogrevanja, ki je trenutno na voljo. Kakovostni grelnik Webasto uporablja dizelsko gorivo in propan za ogrevanje vode in zraka, s čimer ustvari varno in udobno okolje tako za bivanje kot vožnjo.

Zahtevajte cenik

OD BLIZU

Majhne razlike, velike prednosti

 • Okna & strešna okna

  Izolirana, dvoslojna okna ostanejo tiha in hladna, medtem ko zatemnjena in zasenčena strešna okna prostor razsvetljijo.

 • Luči & eletrični priključki

  Svetle LED luči in USB priključki so vam na voljo kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

 • Kopalnica

  WC/prha je tako uporabna kot udobna. Tudi dvojni umivalnik vedno pride prav.

 • Kopalnica, obešalniki

  Neuporabljena kopalnica služi tako za sušenje kot obešanje vaših oblačil.

 • Prostoren mali hladilnik

  Kompakten a vseeno Izjemno prostoren hladilnik poskrbi za udobje in zadovoljstvo.

 • Platnena streha

  Po naročilu izdelana izvlečna in zložljiva platnena streha ponuja zatočišče pred vremenom.

 • Shramba

  Inteligentno oblikovanje pomeni več prostora za shranjevanje tako v srednji/zadnji kabini, kot pod posteljami, pultom in drugod.

 • Komarnik

  Ohranja svetlo, svežo in prezračeno notranjost, brez majhnih nepridipravov.

OD BLIZU

Tehnični vidik

 • Vsestranske omarice

  Vse izvlečne omarice in predali omogočajo prostor za shranjevanje, podaljšek postelje ali dodatno sedišče.

 • Naravno prezračevane omarice

  Vrata na omaricah so nameščena tako, da omogočajo kroženje zraka in zagotavljajo preprost dostop.

 • Materiali in struktura

  Vsa notranja oprema je narejena iz precizno izdelanega kvalitetnega lesa.

 • Izolacija

  Kabina je zavita v kvalitetno Armaflex izolacijo za tople zime in lahkotna poletja.

 • Izoliran rezervoar za vodo

  Izoliran rezervoar za vodo in odpadke zagotavlja da tudi v najhujši zimi ne bo nič zarmznilo.

 • Integrirano talno gretje

  Integrirano talno gretje, maksimizira udobje in zagotavlja da bodo vsi ostali na toplem.

 • Zračno gretje Webasto

  Kavaliteten dizelski grelec Webasto je namenjen ohranjanju ugodnih temperatur zraka, kadarkoli in kjerkoli.

 • Vodni grelec

  Združuje propanski in električni vir za tiho in efektivno gretje vode.